Monday, January 6, 2014

Seni Kadbod Yang Menakjubkan

Artist Giles Oldershaw reka bentuk semula pembungkusan dibuang dia datang merentasi sebagai kreatif, potret berlapis. Oleh ukiran dan mengoyak dunia pada bahan, Oldershaw mendedahkan tekstur berjalur dimeteraikan dalam. Ketepatan teliti dan keputusan kepintaran seni dalam satu set yang menakjubkan Bantuan kadbod Potret.

Selalunya memilih untuk memberi penghormatan kepada bintang filem lewat besar dan penghibur-dari orang-orang Bette Davis dan Peter O'Toole untuk Marlon Brando dan Marilyn Monroe-Oldershaw telah mengumpulkan pelakon kadbod selebriti Hollywood lama. Keping asal yang sedia untuk membeli secara langsung melalui kedainya. Artis ini juga terbuka kepada mewujudkan potret ditauliahkan, diminta melalui laman web beliau.Read More

Seni Jalan Yang Menakjubkan

SEKADAR PERKONGSIAN UNTUK KORANG SEMUA...LAYANNNNN...
Istilah " seni bandar" , " gerila seni ", " post- grafiti " dan " neo- grafiti " juga kadang-kadang digunakan apabila merujuk kepada hasil seni yang dicipta dalam konteks ini. Tradisional semburan dicat karya seni grafiti itu sendiri sering termasuk dalam kategori ini , tidak termasuk grafiti wilayah atau vandalisme tulen.
Artis yang memilih jalan-jalan sebagai galeri mereka sering berbuat demikian daripada pilihan untuk berkomunikasi secara langsung dengan orang ramai , bebas daripada batasan dilihat dunia seni formal.artis jalan kadang-kadang membentangkan kandungan sosial relevan diselitkan dengan nilai estetika, untuk menarik perhatian kepada suatu kausa atau sebagai satu bentuk " provokasi seni"


Read More

Sunday, January 5, 2014

Masjid Terbesar Di Russia

Masjid Kadyrov (Russian - Mechet Akhmata Kadyrova) terletak di Grozny, ibu kota Chechnya. Ia adalah salah satu masjid terbesar di Rusia dan secara rasmi dikenali sebagai "Jantung Chechnya", Rusia - Serdtse Chechni). Masjid ini dinamakan selepas Ketuanan Kadyrov yang ditauliahkan pembinaannya dari datuk bandar Konya. Reka bentuk masjid dengan satu set 62 meter (203 kaki) setinggi menara adalah berdasarkan Masjid Biru di Istanbul. Pada 16 Oktober 2008, masjid ini telah dibuka secara rasmi dalam satu majlis di mana pemimpin Chechen Ramzan Kadyrov dengan Perdana Menteri Rusia Vladimir Putin. Di masjid ini, sepuluh ribu orang Islam boleh berdoa pada masa dan menara yang mencapai 62 meter (203 kaki) tinggi.
Read More

Saturday, January 4, 2014

Gambar Pilihan (4)

KATEGORI . GAMBAR PILIHAN ni  wa letakkan dari semasa ke semasa didalam LABEL :-SANTAI


Read More

Cerita Di sebalik Logo Kereta Terkenal


Setiap jenama mempunyai logo yang unik dan pasti ada juga cerita kecil di sekitar reka bentuk. Berikut adalah beberapa yang paling terkenal logo jenama kereta super 'yang telah dipilih seperti populariti di sekitar cerita logo ini.


Ferruccio Lamborghini menghabiskan masa dengan Don Eduardo Miura, seorang pembiak baka lembu berharga pertempuran Sepanyol, di rumahnya di Seville. beliau memutuskan bahawa logo Lamborghini mesti mempunyai nama beliau n seekor lembu jantan yg mengamuk.


Aksi Kuda angkuh elegan hampir menjadi sebagai lambang bagi pengilang eksotik Itali, Ferrari. Walau bagaimanapun, kuda ini angkuh sebenarnya  telah dicat pada fiuslaj pesawat pejuang Itali semasa Perang Dunia I kemudian perintis perjuangan wira, meminta Enzo Ferrari untuk meletakkan kuda angkuh pada semua kereta beliau. Beliau mendakwa ia akan membawa tuah. Hampir 100 tahun kemudian, ia masih ada, pada latar belakang kuning berani warna Modena.

ramai yg menganggap bahawa logo BMW adalah perwakilan putaran kipas, terbukti mitos lebih daripada realiti. Kisah benar ialah apabila BMW muncul sebagai hasil daripada penyusunan semula Rapp Motorenworke, BMW mahu mengekalkan dinamik logo Rapp dan susun atur. Selain itu, warna-warna biru dan putih adalah warna menguasai bendera Bavaria.

Dinamakan selepas perkataan Jepun untuk Pleiades kelompok bintang, Subaru bintang logo enam mewakili syarikat-syarikat yang digabungkan bersama-sama untuk membentuk Fuji Heavy Industries - di mana Subaru adalah pengeluar automotif.

Mercedes-Benz logo tiga bintang pecah boleh dikesan kembali ke tahun 1870, apabila Gottlieb Daimler menghantar isterinya poskad dengan dia bintang di atasnya. Ia adalah keinginan untuk melihat tiga bintang pecah di atas semua kilang-kilang mereka, yang menunjukkan kemenangan mereka ke atas "tanah, laut, dan udara."

Volvo lambang sebenarnya adalah perwakilan yang hampir simbol Marikh, yang juga melambangkan Dewa Perang Rom. OK, jadi bagaimana ini berkaitan dengan Volvo atau kereta? Nah, ini juga, menjadi simbol hubungan antara dewa Peperangan dan senjata-senjata logam telah dibina dari pada masa itu, besi. Simbol ini ditafsirkan sebagai maskulin. Sejak Permulaan, pengasas Volvo mahu simbol kekuatan untuk kereta mereka
Read More

Friday, January 3, 2014

Camera Pandang Belakang Untuk Basikal Anda

Sebuah kamera pandangan belakang untuk basikal anda. Hanya tali kamera dengan kukuh di bawah tempat duduk . Jelas kelihatan seperti sistem navigasi GPS, tetapi pada hakikatnya anda mendapat gambaran tentang apa yang di belakang anda. Ya, ia menggantikan mereka basikal bodoh  tetapi . The Owl 360 harga runcit $ 200 haaa korang kire r klu ringgit malysia brape ...COOL?? atau kelihatan BODOH????Read More

Thursday, January 2, 2014

Gambar Pilihan (3)

GAMBAR PILIHAN wa minggu ini... GAMBAR PILIHAN ni  wa letakkan dari semasa ke semasa didalam LABEL :-SANTAI
Read More
(25) (23) (22) (21) (12) (10) (5) (5) (5) (4) (4) (3) (3) (3) (2) (1) (1) (1) (1)
© nOWArZ.CoM All rights reserved | Theme Designed by KyLeRiL